Close sidebar
Close sidebar

O mama din Tulcea si-a scapat bebelusul de la etajul doi. "Nu am mai auzit un copil sa strige in halul asta". Din fericire, bebelusul a supravietuit

Un lucru este clar, cineva acolo sus il iubeste! Un copil de zece luni din Tulcea a supravietuit dupa ce a cazut ieri de la etajul doi al unui bloc. Mama l-ar fi scapat din brate intr-un moment de neatentie.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Micutul din imagini are doar zece luni. Mama lui l-a scapat din brate de la etajul doi  iar bebelusul a inceput sa strige ca din gura de sarpe dupa ce s-a prabusit la pamant. Vecinii au fost pur si simplu ingroziti de sunetele pe care le-au auzit.

- Nu am auzit asa, asa, deci un copilas de zece luni sa tipe in halul asta.

Un echipaj de la Ambulanta din Tulcea a ajuns repede in fata blocului unde au gasit  copilul care se zvarcolea si urla. Neatentia mamei ii putea fii fatala baietelului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Salah Kilu medic SAJ Tulcea: Mama era la fereastra, se uita si a cazut de acolo, de la etajul doi.

Medicilor nu le-a venit sa creada cand au vazut ca bebelusul este intreg. Parca un inger l-a salvat in ultima clipa de la o moarte sigura.

Salah Kilu medic SAJ Tulcea: Este ca un miracol faptul ca a supravituit? Miracol, miracol mare! De la etajul doi, orice barbat daca cadea de acolo isi rupea picioarele si capul, cu totul.

Dar sugar de zece luni

In cele din urma specialistii au luat decizia sa-l tranfere pe micut la Constanta. Mama care va fi cercetata de protectia colilului si-a insotit copilul pana la Unitatea de Primiri Urgente.

-Este stabil? Da, e mai mult decat stabil. Nu vreau sa vorbesc. Cum s-a intamplat? A cazut de la etaj?

Politistii au deschis si ei o ancheta in acest caz si urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs incidentul ce se putea transforma intr-o tragedie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI