O mamă a trecut prin cele mai grele momente ale vieții ei atunci când și-a pierdut cei doi băieți, unul de 9 ani, celălalt de 1 an și jumătate, într-un accident de mașină.

Citeste si: Ianna Novac este însărcinată. Vedeta este în culmea fericirii

În martie 2018, Trista, împreună cu sora ei și cu cei doi băieți, mergea spre Minnesota, la bunici, pentru a sărbători Paștele împreună.

Într-un moment de coșmar, mașina condusă de Trista s-a ciocnit frontal cu un camion și cei doi copii și-au pierdut viața pe loc.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dumnezeu a avut grijă, însă, să îi aline durerea. La 3 luni de la tragedie, femeia a aflat o veste care i-a readus zâmbetul pe buze. Aceasta era însărcinată din nou, de data aceasta cu doi copii, fetițe gemene.

Astfel, la un an de la pierderea băieților, Trista a născut fetițele. Acestea au primit numele Eloise Maxwell și Isla Camden, în memoria fraților lor, Maxwell și Camden.

 

Trista  a publicat fotografii cu gemenele sale în care pare fericită, însă niciodată, amintirea celor doi copilași nu va fi ștearsă din sufletul femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si