Cunoscuta artistă nu-și mai încape în piele de fericire după ce a aflat că va aduce pe lume al doilea copil, un băiețel de această dată.

După ce în presă s-a speculat vestea cum că artista ar fi însărcinată, aceasta a confirmat chiar pe pagina ei de socializare: „Am primit zeci de mesaje cu intrebarea daca este adevarat??? Intr-adevar ceea ce s a scris in ziare acum 2 zile este adevarat si suntem fericiti sa anuntam ca asteptam cu bucurie cel de al doilea copilas in familia noastra,pe baietelul nostru.

Suntem extrem de fericiti si incantati de tot ceea ce traim in aceste momente frumoase. Va imbratisam pe toti cei care sunteti cu gandul la noi!”.

Citeste si: Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima oară. Cum o va chema pe cea mică

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ianna Novac a povestit de curând, în cadrul unei emisiuni, cum a aflat că este însărcinată: „Eu nu ştiam că sunt însărcinaţă. Ericuţa noastră ne-a adunat într-o seară şi zice ea: să ştiţi că eu m-am hotărât, o să am un frăţior şi o să îl cheme Alexandru. Noi am început să râdem. Au trecut vreo două zile. Am luat un test întâmplător. Aveam nişte stări, dar diferite.

Când am ajuns acasă, a ieşit testul pozitiv. Am zis Doamne Dumnezeule. Am fost la biserică şi vorbeam cu preotul că sunt însărcinată. Şi da, este băiat şi o să îl cheme Alexandru. Ericuţa este un copil adorabil, eu acum sunt topită după copii. Nu am fost aşa”.

Artista este însărcinată în șase luni deja și vrea să nască natural, la fel ca la prima sarcină.

Ianna Novac este căsătorită cu tenorul Octavian Dobrotă, de care s-a îndrăgostit la 18 ani și cu care s-a căsătorit în 2004. Aceștia au împreună o fetiță, Erika Maria, care s-a născut în 2013.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si