Close sidebar
Close sidebar

O mamica romanca s-a spanzurat in Italia, in podul casei. Tanara a lasat in urma un copil de 5 ani

O tanara romanca in varsta de 35 de ani s-a sinucis in Italia, fiind gasita spanzurata in podul casei din cartierul Cafasso, localitatea Capaccio Paestum, provincia Salerno.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nenorocirea s-a produs in jurul orei 21.30, vineri seara, cadavrul tinerei fiind gasit de membrii familiei, scrie Occhio di Salerno.

La faţa locului a fost chemata imediat o ambulanţa, insa medicii nu au mai putut face nimic altceva decat sa constate decesul femeii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Carabinierii din Agropoli, ajunşi şi ei la locul tragediei, au demarat o ancheta pentru a afla motivul pentru care femeia romanca a recurs la acest gest extrem.

Presa din Peninsula scrie ca romanca era maritata cu un barbat italian din aceeasi localitate si aveau impreuna un copil in varsta de numai 5 ani. 

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI