Potrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs vineri dupa amiaza la un kilometru de Cota 1.00 din masivul Bucegi, pe drumul care urca din statiunea Sinaia catre Cota, scrie news.ro.

Autoturismul în care se aflau trei persoane a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, în conditiile în care tot drumul este o însiruire de curbe, si a cazut 20 de metri în gol, aterizând pe roti.

Cei trei ocupanti, dintre care unul ranit mai grav, au reusit sa iasa din masina si sa urce singuri pâna la sosea, de unde au fost preluati de catre echipajele medicale sosite la fata locului, pentru a fi dusi la spital.

Drumul care duce din statiunea Sinaia spre Cota 1.400 se afla în administrarea Primariei Sinaia si în fiecare iarna autoritatile îl închid, interzicând accesul autovehiculelor. În anii precedenti, reprezentantii Primariei au explicat ca deszapezirea acestui drum ar costa cât deszapezirea a jumatate dintre strazile orasului, motiv pentru care se recurge la închiderea drumului, turistilor recomandându-li-se sa urce la Cota 1.400 cu telegondola.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si