Un copil de 3 ani a fost rănit, luni, după ce o mașină a intrat într-un loc de joacă de pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Citeste si: Moarte cumplită pentru un bărbat: a fost strivit de două maşini, în curtea unei societăţi comerciale

Mașina ar fi lovit un leagăn în care se afla copilul de 3 ani.

Acesta a fost transportat conștient la Spitalul „Marie Curie”, conform sursei citate.

Conform Antena 3, vimovată de accident este o şoferiţă care a vrut să parcheze maşina, dar a încurcat pedalele şi a lovit copiull care se dădea în leagăn. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Tânără în stare gravă după atacul unui câine

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă, iar şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ce spune Brigada Rutieră

Brigada Rutieră a Capitalei a informat luni după-amiaza că "un autoturism a intrat într-un loc de joacă pentru copii dintr-un ansamblu rezidenţial din Bucureşti".

Potrivit sursei citate, este vorba de Cartierul Solar, pe strada Metalurgiei. Cercetările au fost preluate de Secţia 26 de Poliţie. 

Copii accidentați la locul de joacă

Un copil de 10 ani a ajuns la spital cu fractură la picior, accidentat fiind de o rampă în timp ce se juca pe leagănele dintr-un loc de joacă din Sibiu.

Primăria Sibiu atrage atenția adulților care însoțesc copiii la locurile de joacă să folosească corespunzător echipamentele, după ce un copil în vârstă de 10 ani s-a rănit la joacă.

În urma verificării făcută de inspectorii de la Serviciul Gospodărire, reprezentanții municipalității sibiene precizează că rampa în cauză este destinată exclusiv copiilor cu dizabilități și că toate echipamentele corespund din punct de vedere tehnic și al siguranței.

Panourile de informare din parcuri sunt ignorate frecvent de persoanele care însoțesc copiii în locurile de joacă, au constatat inspectorii primăriei.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Echipamentul dotat cu acea rampă este destinat copiilor cu dizabilități. Rampa servește pentru accesul scaunului cu rotile, iar după instalarea acestuia în echipament, rampa se închide și se securizează cu un lanț. Manipularea trebuie făcută de adultul care însoțește copilul. Pe această cale atragem atenția asupra importanței utilizării corespunzătoare a echipamentelor din locurile de joacă și asupra importanței supravegherii copiilor de către un adult, pentru siguranța acestora. De asemenea, subliniem că echipamentele destinate copiilor cu dizabilități pot fi utilizate exclusiv de către aceștia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Accident cu scurgeri de combustibil pe carosabil

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat luni, 12 septembrie că pe DN 1, în zona loc. Sâmbăta de Jos, jud. Brașov, s-a produs un accident rutier fără victime, în care au fost implicate un autoturism și un TIR.

În urma impactului au rezultat scurgeri de combustibil pe carosabil. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si