Close sidebar
Close sidebar

O moarte si niciun raspuns! La 2 zile de la sinuciderea baiatului de 17 ani, din Codlea, nimeni nu intelege ce l-ar fi putut impinge la un asemenea gest.

In timp ce, multe voci sustin ca un joc infiorator, care a dus la moartea a peste 100 de tineri, l-ar fi facut sa-si ia zilele, cunoscutii spun altceva.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Un joc sinistru care a impins la sinucidere peste 100 de tineri, din intreaga lume. Etnobotanicele, drogurile legale care au bagat in pamant atatea vieti. Un handicap peste care baiatul de 17 ani n-ar fi putut trece. Toate au fost luate in calcul de la aflarea teribilei vesti, dar in niciuna nu cred apropiatii.   

- Am apucat sa-l cunosc si sa-i cunosc mentalitatea si el nu credea in asa ceva, nu juca nici un joc si nici cei mai apropiati oameni de el nu stiu de ce a facut asta.

Zdruncinati de moartea elevului, colegii si profesorii i-au facut un altar. Gestul sau e de neinteles, cu atat mai mult cu cat il stiau un baiat vesel, cu planuri mari.  

"Era un copil care vorbea despre viitor, isi dorea mult sa faca operatia, sa-si indrepte defectul de la picior. A fost un copil extraordinar. Nu a avut probleme cu scoala", spune diriginta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Radu Chivarean- dir. Liceul J. Honterus Brasov - Era un elev foarte bine integrat in colectivul din care facea parte nu existau probleme de niciun fel, el suferea de un handicap locomotro, dar acest handicap nu-i afecta in niciun fel performantele scolare sau relatiile pe care le avea in scoala.

In vara, tanarul urma sa plece in Italia, pentru inca o operatie la picior. Visa la sansa ce i se daduse, la fel cum visa ca dupa terminarea liceului si-a facultatii sa devina psiholog.

Monica Minciu- psiholog  -  adolescenta nu e o perioada usoara si in momentul in care ei sunt criticati de catre adulti sau se simt neintelesi de catre adulti prefera sa se retraga si atunci sa transmita nmult mai putine informatii despre ei decat ar trebuiu.
 

17 ani e varsta critica, spun specialistii, iar orice schimbare de comportament a adolescentului ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru un parinte.

Monica Minciu- psiholog  -  este foarte bine ca parintii sa fie atenti la momentele de tristete sau de inchidere in sine.

Astazi, medicii legisti au terminat necropisa, insa va mai dura pana cand se va afla daca tanarul consumase substante interzise.

Maine, baiatul va fi condus pe ultimul drum.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI