In acest weekend, la "Teo Show", emisiune difuzata începând cu ora 10:00, Kanal D, sâmbăta și duminică, telespectatorilor le sunt pregătite subiecte incitante și surprinzătoare. Emisiunea promite să le ofere celor din fata micului ecran momente pline de emoție și dezvăluiri inedite din viețile unor personalități cunoscute.

Citește și: Weekend cu dezvăluiri la “Teo Show”! Sâmbătă, Francisca şi TJ Miles – detalii de cuplu, în premieră; duminică, Brigitte Pastramă vorbeşte despre provocările vieții in Dubai

Sâmbătă, într-un gest plin de generozitate și iubire, Bogdan DLP, una dintre cele mai apreciate figuri publice, își surprinde iubita cu un cadou impresionant în valoare de peste 100.000 de euro. Gestul său neașteptat va emoționa și inspira mulți telespectatori, demonstrând că dragostea poate fi însoțită de gesturi grandioase.

Nu rata o nouă ediție „Teo Show”

Tot în cadrul ediției de sâmbătă „Teo Show”, Laurette va dezvălui o nouă provocare profesională. Aceasta a avut o experiență deosebită, jucând într-un film francez. Celebra actrita Tania Popa o va testa într-un interviu exclusiv, aducând astfel în prim-plan talentul și dedicarea actriței.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Din beznă, la lumină

In ediția de duminică a emisiunii moderate de Teo Trandafir la Kanal D, telespectatorii vor afla povestea impresionantă a Majdei, care va dezvălui cum a reușit să scape de 30 de kilograme prin intermediul masajului. Un alt subiect incitant din emisiunea de duminică va fi întâlnirea cu Nicoleta Nucă, care își va dezvălui experiențele trăite în dragoste.

Artista va povesti despre momentele în care a rănit și a fost rănită în dragoste, oferind un tablou complex și emoționant al relațiilor umane.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Omar Arnout au câștigat mașina, aseară, la “Roata Norocului”!

Edițiile din acest weekend „Teo Show” le va promite telespectatorilor un weekend plin de momente surprinzătoare și povești captivante. Emisiunea continuă să fie un loc privilegiat pentru dezvăluiri sincere și întâlniri cu oameni interesanți, iar gazda sa, Teo Trandafir, își așteaptă telespectatorii cu entuziasm și curiozitate, in fiecare sâmbătă si duminica, la ora 10:00, numai la Kanal D!

Citește și: In acest weekend, la „Teo Show”, dezvăluiri sincere si povesti captivante ale personalităților autohtone


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si