O provocare pe TikTok care a mers îngrozitor de prost a lăsat un băiat de 16 ani din Carolina de Nord grav desfigurat, cu arsuri acoperind aproape 80% din corpul său.

Citește și: FOTO- O influenceriță l-a ucis pe amantul mamei ei, după ce acesta a amenințat că va face publică relația: „Încearcă să mă omoare”

Mason Dark și prietenii săi au fost provocați să folosească un spray de vopsea și o brichetă pentru a-și crea propriul "aruncător de flăcări".

Provocarea a declanșat, însă, o explozie care i-a mistuit pe adolescenți. „Este de nerecunoscut. De nerecunoscut”, a declarat mama adolescentului pentru postul TV WRAL.

Provocare pe TikTok- scapă cine poate

Adolescenții din Wake Forest, un oraș aflat la aproximativ 40 de km nord-est de Raleigh, participau la o provocare periculoasă pe TikTok în care utilizatorii rețelelor sociale folosesc aerosoli inflamabili pentru a crea aruncătoare de flăcări în miniatură.

Citește și: VIDEO- Un român a intrat într-un restaurant cu un șarpe imens atârnat de umăr: „Dacă ești urmărit de cămătari, asta e o metodă bună să ieși din casă”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În loc să stingă flacăra, bidonul cu vopsea a explodat. „Toți au auzit un boom mare. Și apoi Mason a venit în fugă și a început să-și scoată cămașa”, a spus Dark.

A doua greșeală făcută de adolescent

Mason a sărit într-un râu din apropiere pentru a-și calma arsurile, dar a ieșit cu pielea carbonizată.

Ambele mișcări au sfârșit prin a-i înrăutăți starea: adolescentul a suferit o arsură de gradul trei în formă de T pe spate și este expus un risc ridicat de infecție de la apa râului.

Citește și: Crimă înfiorătoare în Italia! O femeie a fost ucisă de vecina ei care a lovit-o cu ciocanul, a strangulat-o cu un cablu electric și apoi a ars-o0

Mason a sărit într-un râu din apropiere pentru a-și calma arsurile, dar a ieșit cu pielea carbonizată.

Mason a sărit într-un râu din apropiere pentru a-și calma arsurile, dar a ieșit cu pielea carbonizată.

[Sursa foto: NY Post]

Mason a fost dus de urgență la Centrul pentru arși, cu arsuri acoperind 76% din corpul său, le-a spus mama reporterilor, conform NY Post.

„Am venit la spital și am aflat acum, după operație, că are arsuri de gradul trei... Nu am aflat până ieri că este, de fapt, vorba despre 76 la sută din corpul lui”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Este de așteptat ca rânărul să rămână într-un centru pentru arși timp de șase luni.

Mama lui a adăugat: „A sărit într-un râu pentru a stinge flăcările. Riscul de infectare din apa râului este mare, pe lângă faptul că are arsuri de gradul 2 și 3".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si