Dragostea vine în tot felul de feluri, forme și mărimi, motiv pentru care o tânără de 27 de ani nu a ezitat să se căsătorească cu alesul inimii ei. Este vorba despre Rain Gordon, care nu s-a căsătorit cu un om, ci cu un obiect.

Povestea celor doi îndrăgostiți a devenit virală, mai ales că este una dintre cele mai bizare nunți din lume.

Citește și: O dansatoare a rămas fără mâini și fără picioare după ce a fost înțepată de un țânțar

Nu ai să ghicești cine este alesul inimii femeii

Rain Gordon este o rusoaică care a decis să facă marele pas în viața ei! La prima vedere ai crede că este vorba despre o relație cât se poate de sănătoasă între un bărbat și o femeie, dar la a doua vedere... Ei bine, această relație nu este una obișnuită.

Femeia a dezvoltat sentimente puternice pentru partenerul ei, care se întâmplă să fie o valiză. Femeia a ales să își unească destinul cu cel al unei valize și în acest caz putem spune că dragostea este într-adevăr oarbă.

O nuntă cu surprize! Această femeie s-a căsătorit cu un personaj inedit. Alesul inimii nu este un om: „Habar nu aveam că vom ajunge împreună”

Rain alături de soțul ei

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânăra din Rusia nu a vrut să lase loc interpretărilor și cuvintelor rele. Ea a ales să se mărite cu valiza și chiar a îmbrăcat o rochie de mireasă la ceremonie. Apoi, desigur, și-a făcut o fotografie cu „mirele”, fotografie care le va aduce aminte celor doi, cu siguranță, de acest moment magic. Valiza poarte și un nume: Gideon.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Povestea de dragoste dintre cei doi a luat naștere în anul 2015, când tânăra a achiziționat valiza pentru o ședință foto. Cine ar fi crezut că viața urma să aibă alte planuri pentru ea și Gideon? Între timp, femeia și-a dat seama că are sentimente față de obiectul acesta.

O nuntă cu surprize! Această femeie s-a căsătorit cu un personaj inedit. Alesul inimii nu este un om: „Habar nu aveam că vom ajunge împreună”

Rain alături de soțul ei

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Șocant! O fetiță de doar 13 ani a murit în timp ce se uita la televizor. Gestul impresionant pe care l-au făcut părinții ei după deces

Ea personal l-a botezat pe iubitul ei, numindu-l Gideon. La 5 ani distanță de la începutul relației, în 2020, cei doi au hotărât să se căsătorească. La ceremonia magică au luat parte atât familia tinerei, cât și prietenii săi. În plus, nunta a fost susținută de un bun prieten de-ai tinerei, existând chiar și inele speciale pentru cei doi îndrăgostiți.

Totuși, „căsătoria” lor nu este valabilă oficial, dar Rain este bucuroasă de alegerea pe care a făcut-o, arată  Mirror.

Citește și: Actorul Paul Grant din "Harry Potter" și "Războiul stelelor" s-a prăbușit lângă o stație de tren și a murit

„Deși căsătoria nu este legalizată oficial, m-am bucurat să știu că relația noastră a atins un nivel superior. Habar nu aveam că vom ajunge împreună. Încet, încet mi-am dat seama că începeam să mă îndrăgostesc. Conexiunea și comunicarea noastră mentală se manifestă telepatic.

Îl aud și el mă aude, dar din exterior pare un monolog. Sprijinul lui moral mă ajută mai mult decât oricine. Uneori simt că Gideon mă cunoaște mai bine decât mă cunosc eu însămi”, a spus ea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O mireasă din India a decedat în timpul ceremoniei. Tânăra a fost înlocuită de sora ei

Povestea de dragoste a fost greu de înțeles de oamenii din jur

Așa cum am menționat anterior, această relație amoroasă nu este una ca oricare. Se pare că iubirea învinge orice, mai ales părerile oamenilor care nu o pot înțelege pe Rain.

Unii oameni spun că Rain ar suferi de o problemă gravă și că ar avea nevoie de un tratament. Cu toate acestea, rusoaica a mărturisit că atracția față de obiecte a dezvoltat-o încă de când era mică.

Citește și: Pisică descoperită într-un bagaj, în aeroport. Reacția proprietarului e de-a dreptul șocantă

Încă din copilărie, tânăra crede că  „un suflet este înglobat în obiecte, precum și în tot ceea ce ne înconjoară”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si