Patrula de ofițeri italieni a oprit-o pe românca în vârstă de 40 de ani pentru un control de rutină. Totul a avut loc la doar câțiva pași după punctul de control de la San Pietro, în Gorizia, notează jurnaliștii de la  Il Piccolo.

În momentul în care a fost oprită de carabinieri, românca se afla la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare de România, autoturism pe care îl închiriase.

Citește și: Un pasager a fost sedat la bordul unui avion după ce a devenit agresiv cu membrii echipajului

În urma verificărilor, polițiștii au identificat în interiorul autoturismului, cinci imigranți ilegali, toți originari din Nepal. Se pare că destinația finală a acestora era Franța, doar că întreaga călătorie a fost întreruptă în Italia pe motiv că au încălcat legea imigrației.

Citește și: O femeie este acuzată că și-a răpit propriul copil. Disperarea mamei românce

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La scurt timp după ce a fost reținută și identificată, femeia în vârstă de 40 de ani a fost transferată la închisoarea din Trieste, la dispoziția autorității judiciare.

În schimb, cei cinci nepalezi, în urma unui control procedural, au fost transferați către o unitate de primire pentru imigranți de pe teritoriul italian.

Sfârșit tragic pentru un român din străinătate! Cristian s-a stins din viață după ce a fost închis într-un centru de detenție pentru imigranți

Cristian Dumitrașcu, un român în vârstă de 50 de ani, s-a stins din viață duminică, 5 martie 2023, după două săptămâni în care a fost închis într-un centru de detenție din San Diego, transmit jurnaliștii de la El Imparcial.

Polițiștii Vămii și Protecției Frontierei din SUA l-au reținut pe Cristian pe data de 22 februarie 2023 în apropierea portului de intrare în Statele Unite, Otay Mesa, a transmis agenția luni, 6 martie 2023, prin intermediul unui comunicat de presă.

Citește și: Doi români, angajați la negru în Italia, au fost prinși de polițiști cu ajutorul rețelelor sociale. Femeia era esteticiană, iar bărbatul fotograf la nunți

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Românul în vârstă de 50 de ani a fost predat în custodia ICE (Serviciului de Imigrare și Control Vamal al Statelor Unite) la data de 1 martie 2023 și privat de libertate în Centrul de detenție Otay Mesa.

Conform oficialilor ICE, criminaliștii urmează să efectueze o autopsie pentru a stabili oficial cauza morții românului. De asemenea, oamenii legii au sesizat că Dumitrașcu era programat pentru audieri la data de 16 martie 2023, detaliile suplimentare despre decesul acestuia fiind disponibile abia luni, 6 martie.

Citește și: VIDEO- Fotbaliști italieni, furați la Cluj. Ghetele jucătorilor au dispărut dintr-un vestiar de la Cluj Arena, la Campionatul European U21


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si