Close sidebar
Close sidebar

O româncă a murit la scurt timp după naștere deoarece nu a primit îngrijirile corespunzătoare

Tragedia s-a produs în Marea Britanie. Femeia și-a pierdut viața la câteva ore după naștere, în urma unei hemoragii puternice.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriela Pintilie, în vârstă de 36 de ani, era însărcinată cu al doilea copil și trebuia să-l nască prin cezariană în data de 28 februarie 2019. A ajuns la maternitate cu trei zile mai devreme după ce i s-a rupt apa.
Gabriela a născut o fetiță perfect sănătoasă. La câteva ore după operația de cezariană tânăra a început să piardă foarte mult sânge și a murit în acea noapte în spital.

Citeste si: Dezastrul din Australia. Un celebru actor donează suma de 1 milion de dolari pentru combaterea incendiilor

Citeste si: Vlad Voiculescu, favorit la alegerile pentru Primăria Capitalei, într-un sondaj comandat de PLUS

Medicul ginecolog Melcom Grifffths, în calitate de expert, s-a ocupat de sarcina Gabrielei a declarat că aceasta a pierdut la naștere 600 ml de sânge, fiind o cantitatea normală, însă după o jumătate de oră a mai pierdut doi litri.

Citeste si: Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber- kanald.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

„Personalul medical cheie n-a ştiut că spitalul dispunea de coagulante.

Gabriela n-a primit toată cantitatea de sânge de care avea nevoie şi nici un fel de coagulante”, a spus expertul în instanţă.

Citeste si: Jador o face praf pe Ella de la ”Puterea Dragostei”: ”Din prima noapte am dormit împreună, prima întâlnire a fost la hotel. Și eu și Mocanu am vorbit cu ea”

Mai mult, expertul afirmă că tânăra nu a primit îngrijirile corespunzătoare nici înainte de sarcină, iar atunci când s-a luat decizia de-ai face cezariană, aceasta a fost una întârziată deoarece personalul s-a ocupat cu un alt caz unde intervenise,

de asemenea, complicații.

Familia a dat în judecată maternitatea, dar durerea pierderii Gabrielei este fără margini.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI