Close sidebar
Close sidebar

O romanca a nascut pe o strada din Roma, ajutata de un carabinier

O romanca stabilita in Italia a trecut printr-o experienta inedita. Femeia, in varsta de 41 de ani, conducea masina personala, in momentul in care i s-a rupt apa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romanca a fost nevoita sa opreasca masina si sa astepte ajutor. Nu a asteptat prea mult, insa, caci imediat si-a facut aparitia un carabinier care a ajutat-o sa nasca, scrie libertatea.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Giuseppe Gambacurta se afla intr-un vehicul aflat in spatle masinii conduse de romanca. Barbatul a vazut ca aceasta nu se mai pune in miscare, asa ca a decis sa mearga sa vada ce se intampla. A gasit-o pe romanca Nicoleta.

Imediat, italianul a sunat o ambulanta, insa a fost nevoit si sa o ajute pe femeie pana al sosirea unui echipaj.

Astfel, indrumat prin telefon, carabinierul a asistat-o pe romanca. Femeia a nascut o fetita, iar apoi cele doua au fost transportate la spital.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI