Diana Gabriela Mateianu se afla în vizită la logodnicul ei, un român stabilit în localitatea Valmadrera.

Conform presei italiene, ea a fost spulberată de o maşină in timp ce traversa strada, pentru a ajunge la magazinul unei benzinării, foarte probabil, ca să cumpere ţigări. Nu s-a asigurat şi a fost lovită în plin de o furgonetă. Şoferul, un italian, spune că nu a avut timp să reacţioneze.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

În ciuda faptului că medicii au ajuns rapid la faţa locului şi a fost transportată la spital, tânăra a murit la scurt timp. Unele voci spun că atunci când medicii au ajuns la faţa locului ea încă ţinea în mână o bacnotă.

Accidentul s-a produs chiar în faţa casei în care locuieşte iubitul Dianei. Alertat de zgomote, tânărul a ieşit şi a descoperit cu groază că fata zăcea într-o baltă de sânge. Chiar el a identificat-o în faţa poliţiştilor, pentru că tânăra nu avea asupra ei actele de identitate.

Anchetatorii italieni încă fac cercetări şi urmează să stabilească şi viteza cu care mergea şoferul italian, scrie WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si