Femeia, al carei  nume este Pop Ileana (Turda Ileana pe numele de fata), originara din Petrova- Maramures si domiciliata ultima data in Leordina, a decedat in cursul zilei de 4 ianuarie 2018 in localitatea Cuenca din Spania. Sotul femeii a decedat in urma cu trei ani. In urma lor au ramas in Spania cinci copii orfani si fara apartinatori.

Asociatia „Romania in

Spania” incearca cu disperare sa dea de urma unor rude ale femeii, care ar putea sa ii preia pe cei cinci copii romani, ramasi ai nimanui. Cei care cunosc detalii legate de femeia decedata sunt rugati sa contacteze Asociatia „Romania in Spania” la numar de telefon: 639178615 sau Consulatul Romaniei din Ciudad Real- tel. 609513790.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

In cazul in care nu se gasesc rude ale femeii decedate care sa preia copiii, acestia vor ramane in Spania intr-un orfelinat.

Sursa: romaniatv.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si