Close sidebar
Close sidebar

O romanca, mama a cinci copii, a murit in Spania. Diaspora face eforturi disperate sa-i gaseasca familia

Romanii din Spania incearca sa dea de familia unei romance care a decedat in urma cu patru zile. Femeia a lasat in urma cinci copii orfani. Soţul romancei a decedat şi el, in urma cu trei ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia, al carei  nume este Pop Ileana (Turda Ileana pe numele de fata), originara din Petrova- Maramures si domiciliata ultima data in Leordina, a decedat in cursul zilei de 4 ianuarie 2018 in localitatea Cuenca din Spania. Sotul femeii a decedat in urma cu trei ani. In urma lor au ramas in Spania cinci copii orfani si fara apartinatori.

Asociatia „Romania in Spania” incearca cu disperare sa dea de urma unor rude ale femeii, care ar putea sa ii preia pe cei cinci copii romani, ramasi ai nimanui. Cei care cunosc detalii legate de femeia decedata sunt rugati sa contacteze Asociatia „Romania in Spania” la numar de telefon: 639178615 sau Consulatul Romaniei din Ciudad Real- tel. 609513790.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In cazul in care nu se gasesc rude ale femeii decedate care sa preia copiii, acestia vor ramane in Spania intr-un orfelinat.

Sursa: romaniatv.net

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI