Close sidebar
Close sidebar

O romanca si-a ucis cu iubitul italian. "Veniti, tocmai mi-am ucis iubitul!"

Verona Popescu, o romanca in varsta de 50 de ani, a fost arestata in Italia pentru ca si-a macelarit iubitul, un italian in varsta de 63 de ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O crima ingrozitoare a socat orasul Modena din Italia. Autoarea este o romanca in varsta de 50 de ani, Verona Popescu, care si-a injunghiat de 8 ori iubitul in abdomen, torace, apoi i-a taiat organul.

Cand au ajuns politistii la fata locului, la periferia Modenei, l-au gasit pe barbat, intr-o balta de sange. Era deja mort.
Ea era imbracata si aranjata, se spalase complet de sange si a marturisit totul imediat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Femeia a furnizat elemente concrete si detaliate privind dinamica omorului. Privind mobilul crimei, anchetatorii nu au gasit raspunsuri. Procurorul-sef, dupa interogatoriul care s-a desfasurat la chestura a vorbit de o reconstituire «stiintifico-fantastica».

Cuvintele femei au fost caracterizate de o confuzie mentala. Aceasta povestea despre ”pete si semne pe piele” datorate ”contaminarii apei si aerului”. Verona Popescu a cerut de exemplu agentilor sositi la fata locului sa examineze zonele intime ale barbatului, aratandu-se sigura ca erau la randul lor ”contaminate”.

Avocatul din oficiu al femeii va solicita o expertiza psihiatrica asupra Veronei Popescu, ridicand si indoieli privind adecvabilitatea inchisorii ca masura de detentie pentru ucigasa care si-a marturisit faptele, scrie gazetaromaneasca.com.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI