Close sidebar
Close sidebar

O tanara a fost concediata pentru ca a venit fara sutien la munca. Cum arata tinuta care i-a creat probleme

O tanara in varsta de 22 de ani a fost concediata pentru ca a venit la munca fara sutien. Pe langa faptul ca a fost data afara, ea a fost si hartuita sexual de fratele sefei sale.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Kate Hannah este o tanara in varsta de 22 de ani din Marea Britanie care lucra ca si chelnerita.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tanara in varsta a povestit pe pagina de Facebook ca a fost hartuita sexual de fratele sefei sale, iar aceasta i-a spus sa nu se mai prezinte la munca fara sutien.

Mesajul lui Kate Hannah a fost insotit de o poza cu tinuta care i-a facut probleme la serviciu si a povestit ca fratele managerei a facut o remarca nepotrivita la adresa ei, iar sefa sa i-a tinut partea, spunandu-i fetei sa nu se mai prezinte la serviciu.

"Tocmai am fost concediata pentru ca am refuzat sa-mi pun un sutien. Ieri, fratele sefei a facut o remarca nepotrivita la adresa mea, in prezenta ei. Am fost socata,” a scris Kate Hannah.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI