Close sidebar
Close sidebar

O tanara de 20 de ani a fost abuzata intr-unul dintre cele mai populate locuri din Mamaia

O tanara in varsta de 20 de ani, originara din Polonia, a fost abuzata in Mamaia. Mai exact, ea a fost sechestrata chiar intr-unul dintre cele mai populate locuri de pe litoral si anume Satul de Vacanta.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Adevarul, tanara se plimba in seara de miercuri, 23 august, prin Satul de Vacanta din Mamaia, unul dintre cele mai aglomerate locuri de pe litoralul romanesc. La un moment dat, ea a fost acostata de un individ, care vagabonda prin locul de distractie.

Ulterior, ea a fost tarata intr-un loc ferit, unde a fost siluita. Mai mult de atat, ulterior, agresorul i-a sustras fetei telefonul mobil si suma de 72 de lei pe care o avea in portofel.
Victima a sunat la 112 reclamand agresiunea suferita, iar la scurt timp agresorul a fost prins de Politie, el fiind un tanar de 19 ani din satul Lanurile, comuna Baraganu, judetul Constanta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Individul a fost retinut si va fi propus spre arestare.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI