Close sidebar
Close sidebar

O tanara de 28 de ani, din Suceava, A MURIT dupa ce se intorcea de la cumparaturi. Ce greseala fatala a facut!

O persoana a decedat si alte doua au fost ranite intr-un accident produs la Spataresti, Suceava, duminica, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara care si-a pierdut viaţa in ultima zi a anului in timp se intorcea de la cumparaturi se numeste Alina Tarita si avea 28 de ani. Femeia s-a rasturnat de mai multe ori cu masina dupa ce a tras inconstient de volan.
 
Accidentul a avut loc la Spataresti, in judeţul Suceava, atunci cand o cisterna a intrat in depasirea masinii pe care Alina o conducea. Se pare ca tanara s-ar fi speriat si ar fi tras de volan, iar autovehiculul a iesit cu roţile in afara carosabilului, masina intrand in balans, apoi pe constrasens, iar apoi s-a rasturnat de mai multe ori, scrie gorj-domino.ro.
 
Sursa foto

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI