Katherine (30 de ani) a facut un gest extraordinar pentru mama sa Jacky (47 de ani) care isi mai dorea un copil, dar nu suferise o operatie de histerectomie.

Jacky, mama a doi copii, a vrut sa ii daruiasca un copil si lui Paul, cel de-al doilea sot al ei, dar, din pacate, acest lucru era imposibil pentru femeia de 47 de ani care ramasese fara uter in urma histerectomiei.

Vazand cat de mult sufera mama ei, Katherine a luat o decizie extraordinara. Ea s-a oferit sa fie mama surogat pentru fratele sau.
Procesul de inseminare a fost unul destul de ciudat. Jacky a luat o seringa in care a pus sperma sotului ei si i-a injectat-o fiicei Katherine, care, 9 luni mai tarziu, l-a adus pe lume pe Caspian.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Faptul ca fiica mea a facut asta pentru mine imi taie respiratia", a declarat Jacky.


Jacky si sotul ei Paul au asistat la nasterea micutului Caspian. Mai mult, Paul a fost cel care a taiat cordonul ombilical, scrie The Sun. 

Sursa foto: SOUTH WEST NEWS SERVICE (SWNS)

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si