Close sidebar
Close sidebar

O tanara din Nevada si-a scos virginitatea la vanzare pentru 430.000 de dolari. Motivul emotionant pentru care a luat aceasta decizie: "O fac din dragoste"

O tanara din Nevada, SUA, si-a scos virginitatea la licitatie pentru suma de 430.000 dupa ce familia ei si-a pierdut casa intr-un incendiu devastator, din Seattle. Parintii ei nu aveau asigurare care sa le acopere dauna, astfel ea a luat aceasta decizie.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Katherine Stone, in varsta de 20 de ani, a luat aceasta decizie radicala anul trecut cand s-a mutat intr-un bordel legal din Nevada pentru a-si vinde virginitatea. Tanara a explicat pentru CNN ca iubirea fata de familia ei a determinat-o sa faca asta.

"Oamenii spun ca ar trebui sa fac asta din dragoste, dar exact asa e. Fac asta din iubire, pentru ca imi iubesc familia" a declarat aceasta.

Chiar daca lucreaza intr-un bordel, Katherine nu este obligata sa faca sex. Ea isi asteapta clientul suficient de bogat care sa ii ofere suma ceruta pentru virginitate.

"Am vazut anuntul si m-am gandit ca asta ar fi solutia pentru toate problemele, eu decid ce fac cu corpul meu. Iar in aceasta perioada economica extrem de tulbure, poti sa ma judeci?", spune ea.


"Este alegerea ei, nu mi se pare o idee buna ca o tanara sa bea shoturi de tequilla si sa isi piarda virginitatea pe gresia dintr-o baie, intr-un bordel. Dar daca asta este decizia ei, eu o respect" a spus patronul bordelului pentru CNN.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI