Un bărbat din municipiul Sibiu, care este organziator al unei campanii umanitare destinate sprijinirii persoanelor care fug de războiul din Ucraina s-a prezentat la o secție de Poliție, duminică seară, unde a reclamat faptul că o tânără s-a prezentat la centrul de colectare, precizând că este refugiată din Kiev, Ucraina, și l-a determinat să îi doneze mai multe buniri alimentare și nealimentare.

Femeia s-a dat drept refugiată din Ucraina și a plecat acasă cu donații în valoare de 1.500 de lei

”În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, iar în urma investigațiilor efectuate cu celeritate, polițiștii au reușit identificarea femeii, o sibiancă în vârstă de 32 de ani”, au informat, luni 14 martie 2022, reprezentanții Poliției din municipiul Sibiu.

Citeste si: Un cuplu din Ucraina a fost prins la vamă cu 1,6 milioane de dolari cash. Asupra lor s-au găsit numeroase bijuterii și ceasuri

Sibianca în vârstă de 32 de ani a plecat acasă cu bunuri de igienă personală, alimente, jucării și rechizite școlare. Prejudiciul total a valorat aproximativ 1.500 de lei și oamenii legii au reușit să îl recupereze în totalitate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reprezentabții Poliției municipiului Sibiu continuă cercetările în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Războiul din Ucraina a intrat în ziua a 19-a: Peste 90 de minori au fost uciși, de la începutul asediului

Nouăzeci de copii au fost uciși și peste 100 au fost răniți în Ucraina, de la începutul invaziei rusești, a informat procuratura generală din Ucraina.

Citeste si: În câte zile trebuie să revină în țară românii din diaspora, în eventualitatea înrolării în armată. Ce ar trebui să știe conaționalii plecați

„Cel mai mare număr de victime se află în regiunile Kiev, Harkov, Donețk, Cernihiv, Sumî, Herson, Mykolayiv și Jîtomîr”.  Reuters nu a reușit să verifice imediat informațiile. Rusia wsusține că nu a vizat civili în bombardamentele efectuate, acțiune ce o clasifică drept o   „operațiune specială” de demilitarizare și „denazificare” a Ucrainei.

Citeste si: Fabrica de avioane Antonov, de lângă Kiev, vizată de bombardamente ale armatei ruse


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si