Close sidebar
Close sidebar

O tanara gravida in 21 de saptamani a murit in spitalul din Iasi la scurt timp de la internare

O tanara in varsta de 27 de ani din Roman a avut parte de o moarte suspecta. Georgiana era insarcinata in 21 de saptamani, dar a murit la cateva zile de la internarea in Spitalul de Boli Infectioase din Iasi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea a fost trimisa de la Spitalul din Roman la cel din Iasi cu suspiciunea de avort iminent. Dupa ce a stat patru zile internata la Roman, a fost dusa cu salvarea la maternitatea din Iasi, iar de aici a inceput calvarul.

Medicii au plimbat-o intre spitale, pana cand fata si-a dat ultima suflare. De la Maternitate a fost timisa la Neurologie ca mai apoi, medicii de acolo, sa o duca la Boli Infectioase, acolo unde tanara a murit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din pacate si fatul a decedat impreuna cu mama. Corpul tinerei a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru a se stabili cauza exacta a mortii. Intre timp s-a deschis o ancheta la spital, dar si un dosar de moarte suspecta. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI