Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O tânără în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă pe un câmp. Corpul neînsuflețit prezenta urme de violență

Întâmplare șocantă: O tânără de 22 de ani a fost găsită fără suflare pe un câmp. Corpul victimei avea urme de violență.

Ana-Maria Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE

Tânăra de 22 de ani a murit fulgerător după ce a fost ucisă de Florin. Florentina era din Alexandria, iar tânărul din Bragadiru de Teleorman. Victima a fost înjunghiată noaptea trecută, apoi trupul său a fost sfârtecat și lăsat pe un teren pustiu. Florin s-a sinucis imediat după crimă. El a intrat cu mașina într-un copac la câțiva km de locul unde a ucis-o pe Flori.

 

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă pe un câmp dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru, în județul Teleorman. Victima prezenta urme de violență pe corp.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Un copil a căzut în Dunăre: el a fost salvat în ultima clipă de doi bărbați

Cine a găsit femeia decedată

Trupul neînsuflețit al tinerei care prezenta urmei de violență a fost găsit luni dimineața, pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru.

Persoana care a descoperit-o pe tânăra decedată este un bărbat care a și apelat linia de urgență 112.

Polițiștii care s-au deplasat la locul tragediei au identificat-o pe persoana de sex feminin, găsită fără suflare pe câmp. Autoritățile au constatat că este vorba despre o tânără din Alexandria care a împlinit vârsta de 22 de ani luna trecută.

Reprezentanții IPJ Teleorman au declarat pentru news.ro

că femeia nu fusese dată dispărută.

Citeste si: Accident teribil în Ialomița: au fost implicate trei autoturisme și opt persoane

Polițiștii fac cercetări

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii sub coordonarea unui procuror fac cercetări pentru a stabili dacă există legătură de cauzalitate între decesul tinerei și un accident rutier produs duminică seara, în jurul orei 21:40, în zona respectivă, pe drumul județean 506, între localitățile Bujoru și Bragadiru.

Polițiștii care au făcut cercetări la locul accidentului duminică seara au constat că un bărbat de 28 de ani din Bragadiru conducea un autoturism în direcția Bujoru-Bragadiru, acesta ieșind de pe carosabil și lovindu-se de un copac. În urma impactului, bărbatul a decedat.

Trupul femeii a fost transportat la o unitate medicală, pentru efectuarea necropsiei care va stabili cauza decesului.

Citeste si: Un adolescent de 17 ani a făcut prăpăd pe o stradă din Trifești. Două persoane au ajuns la spital după ce minorul s-a urcat băut la volan 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI