Close sidebar
Close sidebar

O turista a murit dupa ce a cazut intr-o prapastie in Muntii Piatra Craiului

O femeie a murit dupa ce a cazut intr-o prapastie din Muntii Piatra Craiului, in apropierea zonei Braul de Mijloc - Poiana Inchisa. Jandarmii si salvamontistii din Arges au intervenit timp de 12 ore in incercarea de a o salva pe femeie, care facea parte dintr-un grup de turisti.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Jandarmeriei Romane, jandarmii si salvamontistii argeseni au intervenit, timp de 12 ore, pentru salvarea unei femei care cazuse intr-o prapastie, in apropierea zonei Braul de Mijloc- Poiana Inchisa din Muntii Piatra Craiului.

Femeia facea parte dintr-un grup de cinci turisti.

"Misiunea jandarmilor si a salvamontistilor s-a incheiat in aceasta dimineata, la ora 5. Din nefericire, persoana nu a supravietuit", arata reprezentantii Jandarmeriei Romane.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI