Close sidebar
Close sidebar

O vedeta de radio, ingenuncheata de durere! Fiul ei s-a sinucis!

O cunoscută vedetă de radio trece prin momente cumplite după ce fiul ei s-a sinucis. Ea a făcut anunţul în urmă cu puţin timp şi a dezvăluit că îşi va înceta, pentru o perioadă, show-urile.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un purtător de cuvânt al Premiere Networks a confirmat pentru CNN că Delilah Rene a decis să renunţe temporar la emisiune.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Dragii mei prieteni, am o veste devastatoare să v-o împărtăşesc. Pe 2 octombrie, fiul meu, Zachariah, şi-a luat viaţa. Era tratat, consiliat şi susţinut puternic de familie şi prieteni în bătălia cu depresia. Inima mi-e frântă dincolo de orice şi nu ştiu cum voi continua, dar cred că e în pace cu Dumnezeu şi cred că El ne va ajuta să mergem înainte. Voi lipsi de la radio şi de pe social media pentru o vreme, vreme în care voi jeli", a anunţat vedeta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI