Close sidebar
Close sidebar

O vulpe a fost vazuta langa un bloc din Constanta. Animalul a fugit cand urma sa fie capturat

Autoritatile au intervenit marti pentru prinderea unei vulpi, care a fost vazuta in apropierea unui bloc din municipiul Constanta, dar in momentul in care cei care urmau sa o captureze au ajuns in zona, animalul s-a speriat si a fugit, iar deocamdata nu se stie de unde a aparut vulpea in oras.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vulpea a fost vazuta in apropierea unui bloc de pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanta, aceasta stand ghemuita intr-un colt, fara a parea agresiva, au spus martorii.

Reprezentantii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Constanta spun ca au fost anuntati in legatura cu prezenta animalului, dar nu au atributii in a interveni in capturarea acestuia, anuntand reprezentantii Complexului Muzeal de stiinte ale Naturii Constanta si pe cei ai Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor..

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Directorul Complexului Muzeal de stiinte ale Naturii, Adrian Balba, a declarat corespondentului News.ro, ca reprezentantii institutiei s-au deplasat in zona respectiva, dar vulpea s-a speriat si a fugit intr-un subsol.

Oamenii urmau sa foloseasca un pistol cu tranchilizant pentru capturarea vulpii, dar aceasta arma nu poate fi utilizata in spatii inchise, a mentionat Adrian Balba.

Deocamdata, autoritatile nu stiu cum a ajuns vulpea in oras.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI