Close sidebar
Close sidebar

Ocna Sibiului, litoralul Ardealului. Cum arata statiunea ce i-a lasa pe turisti cu gura cascata - "N-am stiut ca exista asa ceva in tara asta!"

V-ati saturat de aglomeratia de la mare din plin sezon? Un al doilea litoral al tarii e pe cale sa infloreasca! Ocna Sibiului, destinatia preferata acum mai ales de pensionarii care cauta apa sarata si namolul vindecator, s-ar putea transforma, in aceasta vara, din Cenusareasa statiunilor balneare intr-o perla!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe plaja, in restaurante si in receptii... om langa om! De-a dreptul sufocat e litoralul in august! Care e atmosfera in celelalt capat al tarii? 

La 16 kilometri de Sibiu, se afla ceea ce multi numesc: LITORALUL ARDEALULUI... "N-am stiut ca exista asa ceva in tara asta!", spun oamenii.

Mii de oameni vin aici, in zilele toride! Desi e departe de lux, statiunea Ocna Sibiului are atuuri pe cale s-o transforme intr-o destinatie europeana!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

OCNA, STATIUNE CA IN VEST?

"Majoritatea turistilor vin pentru tratament, pentru aerosoli, pentru tratament cu namol, cu apa sarata, in functie de afectiunea pe care o are fiecare.", a declarat Claudiu Predescu, primarul din Ocna Sibiului.

Autoritatile orasului vad in lacurile sarate o mina de aur! Vor alei pietruite, plaja cu umbrare, un loc de joaca modern si chiar un aparat pentru pulverizarea apei sarate, care sa creeze aerosoli tot timpul zilei...

"Si baza de sport ne-o dorim reabilitata...", spune primarul, dar n-au insa banii necesari! Reabilitarea anuala a statiunii inseamna oricum o cheltuiala uriasa. Asa ca primaria si consiliul judetean au depus un proiect pentru fonduri europene, proiect ce se apropie de valoarea de 4 milioane de euro.

Un raspuns va sosi, cel mai probabil, dupa deschiderea sezonului. Litoralul Ardealului va fi gata sa-si primeasca turistii incepand cu jumatatea acestei luni.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI