Close sidebar
Close sidebar

Olanda, urmatoarea tara care ar putea iesi din UE! Peste 56.000 de olandezi au semnat asta intr-o petitie online! Sa fie inceputul NEXIT?

O petitie online facuta in Olanda a scos la iveala faptul ca extrem de multi locuitori ai "tarii lalelelor" doresc ca tara lor sa paraseasca Uniunea Europeana.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta petitie a adunat peste 56.000 de semnaturi si a fost transmisa catre Camerea Inferioara a Parlamentului Olandez.

La originea acestei petitii se afla Patrick Crijns, un salariat in varsta de 31 de ani, si Peter van Wijmeren, un somer in varsta de 41 de ani, care vor sa lanseze un semnal ca in Olanda exista un interes fata de NEXIT.

Totusi, in momentul de fata, deputatii olandezi au transmis ca nu au nicio dorinta de a organiza un astfel de referendum.

Cei doi initiatori isi doresc sa ia legatura cu liderii unor partide politice din Olanda si, in viitor, aceasta idee de NEXIT sa fie supusa dezbaterii publice.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI