Din primele informatii, se pare ca rudele tinerei au alertat politia dupa ce barbatul le-ar fi trimis imagini cu trupul fetei intr-o balta de sange, cu un cutit infipt in piept. Cadavrul a fost gasit de politisti in padurea de la Optasi, iar la scurt timp asasinul a fost prins, intr-un hotel din Pitesti.
Se pare ca tanara incerca de ceva vreme sa puna capat relatiei, dar barbatul refuza sa accepte acest lucru, scrie Libertatea.
Barbatul a fost retinut de politisti.

Din primele informatii, se pare ca rudele tinerei au alertat politia dupa ce barbatul le-ar fi trimis imagini cu trupul fetei intr-o balta de sange, cu un cutit infipt in piept.

Cadavrul a fost gasit de politisti in padurea de la Optasi, iar la scurt timp asasinul a fost prins, intr-un hotel din Pitesti.Se pare ca tanara incerca de ceva vreme sa puna capat relatiei, dar barbatul refuza sa accepte acest lucru, scrie Libertatea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Barbatul a fost retinut de politisti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si