Close sidebar
Close sidebar

"Oltin a plecat ca asa a decis Giani si nu pentru ca ar fi fost bolnav!" Retragerea brusca a Faimosului a starnit controverse

Retragerea brusca a lui Oltin Hurezeanu din competitia Exatlon a starnit controverse in randul fanilor emisiunii care cred ca nu motivele medicale au fost cele care l-au obligat pe Faimos sa plece din Republica Dominicana.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Faptul ca intratrarea in concurs a lui Oltin Hurezeanu nu a fost pe placul Faimosilor nicio clipa nu este un secret pentru nimeni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Insa plecarea lui brusca, la scurt timp dupa ce fanii emisunii l-au votat pe el in locul Dianei Bulimar inca ridica semne de intrebare in randul celor care nu cred ca problemele medicale au fost cele care l-au facut pe actor sa parasaseasca competitia.

Cu atat mai mult cu cat in echipa Razboinicilor exista un concurent care a suferit accidentari grave vizibile, dar care intra pe traseu si anume Ionut "Jaguarul".
Ei sunt convinsi ca Giani Kirita s-ar afla de fapt in spatele plecarii lui Oltin de la Exatlon si nu poblemele la coloana lombara.

"Oltin a plecat ca asa a decis Giani nu ca era bolnav
Astea sunt vrajeli ca a plecat pt ca era bolnav",
scriu fanii pe paginile se socializare dedicate Exatlon. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI