Ulterior, a urmat o perioada in care noul concurrent de la Exatlon a cochetat cu modellingul si cu actoria, facandu-se remarcat in cateva productii autohtone foarte populare: ”Restul e tacere” (in regia lui Nae Caranfil), ”Supravietuitorul” (Sergiu Nicolaescu), ”Poveste de dragoste ” alaturi de Dragos Bucur si ”Palatul copiilor”, ulima productie a lui Bobby Paunescu.

Un success rasunator pentru Oltin Hurezeanu l-a reprezentat rolul dintr-un scurtmetraj care a castigat

si prestigiosul premiu din cadrul ”Festival Do Minuto”, un festival Brazilian foarte bine cotat.
Productia romaneasca regizata de Florin Anghel, din distributia caruia mai fac parte Lia Sinchevici, Vlad Radescu si Flaviu Crisan, a concurat cu sute de filme din intreaga lume.

”Intreaga echipa ne bucuram de acest trofeu mai ales ca, in trecut, festivalul a fost castigat de nume importante ale cinematografiei precum Fernando Meirelles, dublu castigator de Oscar”, a declarat Oltin, 2016, pentru Libertatea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Apetitul pentru faima l-a determinat pe Oltins a lucreze tot mai mult la imaginea sa, artistul fiind pasionat de fitness, iar de aici pana la a-si etala trupul bine lucrat, spre incantarea domnisoarelor, pe scena, nu a fost decat un pas.

A devenit pasionat si de cascadorie, arte martiale si kempo.

Actorul a participat la mai multe competitii si face parte din Asociatia cascadorilor din Romania. Oltin a recunoscut  ca fara „Vrei sa fii miliardar" n-ar fi ajuns ceea ce este acum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si