Close sidebar
Close sidebar

Oltin de la Exatlon are un portofoliu impresionant. A jucat in numeroase filme cunoscute, insa prea putini stiu ca a facut si ASTA

Tudor Oltin Hurezeanu a devenit cunoscut in 2002, cand a castigat concursul de cultura generala “Vrei sa fii miliardar?”.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ulterior, a urmat o perioada in care noul concurrent de la Exatlon a cochetat cu modellingul si cu actoria, facandu-se remarcat in cateva productii autohtone foarte populare: ”Restul e tacere” (in regia lui Nae Caranfil), ”Supravietuitorul” (Sergiu Nicolaescu), ”Poveste de dragoste ” alaturi de Dragos Bucur si ”Palatul copiilor”, ulima productie a lui Bobby Paunescu.

Un success rasunator pentru Oltin Hurezeanu l-a reprezentat rolul dintr-un scurtmetraj care a castigat si prestigiosul premiu din cadrul ”Festival Do Minuto”, un festival Brazilian foarte bine cotat.
Productia romaneasca regizata de Florin Anghel, din distributia caruia mai fac parte Lia Sinchevici, Vlad Radescu si Flaviu Crisan, a concurat cu sute de filme din intreaga lume.

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

”Intreaga echipa ne bucuram de acest trofeu mai ales ca, in trecut, festivalul a fost castigat de nume importante ale cinematografiei precum Fernando Meirelles, dublu castigator de Oscar”, a declarat Oltin, 2016, pentru Libertatea.

Apetitul pentru faima l-a determinat pe Oltins a lucreze tot mai mult la imaginea sa, artistul fiind pasionat de fitness, iar de aici pana la a-si etala trupul bine lucrat, spre incantarea domnisoarelor, pe scena, nu a fost decat un pas.

A devenit pasionat si de cascadorie, arte martiale si kempo. Actorul a participat la mai multe competitii si face parte din Asociatia cascadorilor din Romania. Oltin a recunoscut  ca fara „Vrei sa fii miliardar" n-ar fi ajuns ceea ce este acum.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI