Close sidebar
Close sidebar

Om al străzii din Neamț, rănit grav de o petardă aruncată intenționat de niște tineri

Un bărbat fără adăpost din județul Neamț a fost rănit grav după ce câțiva tineri au aruncat spre el intenționat o petardă, în timp ce se afla într-o clădire dezafectată.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul a ajuns singur la spital, pe jos, înghețat, și a fost operat la o mână. Polițiștii din Neamț îi caută acum pe cei doi tineri care au aruncat petarda spre bărbatul de 54 de ani, potrivit Mediafax. Autoritățile au fost alertate de medici în ziua de Crăciun. Din cercetările polițiștilor a reieșit că bărbatul se afla într-o clădire dezafectată din Piatra Neamț.

Om al străzii, rănit grav de o petardă aruncată de niște tineri

Cei doi tineri au intrat peste el, au aprins o petardă și au aruncat-o spre bărbat, apoi au fugit. Omul a ajuns singur la spital, pe jos, înghețat, iar din cauza rănilor la mâini a fost necesar să fie operat.

Cazul a fost prezentat și pe Facebook de un internaut.
„În a doua seară de Crăciun, la spital a fost adus un om al străzii în stare foarte gravă. Câţiva tineri minori, fete şi băieţi, i-au pus acestui biet om o petardă cu trei focuri în sân, iar acesta când a vrut să o scoată, i-a explodat în mână. Nefiind de ajuns, l-au mai şi bătut! Bietul om, după ce că e necăjit, acum, după operaţie, a rămas fără un deget.

A ajuns la spital pe picioarele lui, îngheţat de frig, încălţat cu o pereche de tenişi. I-a dat Dumnezeu putere. Nu este un om care cerşeşte, munceşte şi el pe unde poate, pentru a-şi asigura o pâine. Nu îmi vine să cred că nu mai există milostenie, iubire de semeni, respect, milă. De ce trăim într-o astfel de lume! Ce se întâmplă cu viitorii noştri copiii? Ce suflet au?”, a scris autorul postării, citat de Mediafax.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

 

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI