Close sidebar
Close sidebar

Omagiu superb adus Mihaelei, judecătoarea moartă în accidentul din Constanța, astăzi, în ziua înmormântării! Ce au făcut niște motociliști în memoria ei!

Mihaela Șerban, o tânără judecătoare de 44 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident rutier petrecut în acest weekend.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astăzi, femeia, urmează să fie condusă pe ultimul drum.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Cristian e polițist în Vaslui, iar iubita lui extrem de frumoasă are o pasiune imposibil de bănuit. De fiecare dată când ieșeau în oraș, Diana nu se putea abține

Ea era pasionată de motoare și mereu și-ar fi dorit să aibă una, dar nu deținea permis categoria A, așa că își luase un triciclu pentru a putea simții senzațiile tari.

Astăzi, mai mulți motociliști au venit la înmormântarea ei și au făcut paradă pe străzile Constanței. Am ambalat motoarele și și-au luat rămas bun de la Mihaela.

"Sunt bulversat și acum. Am fost martor la acel accident, dar nu îmi aduc aminte prea multe. Mihaela era prietena mea bună. Ne știam de mult și nu mi-aș fi dorit să iau parte la această tragedie", a declarat unul dintre cei prezenți la înmormânare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI