Close sidebar
Close sidebar

Omar Hayssam, lasat fara o casa de catre unul dintre jurnalistii rapiti in Irak! Ovidiu Ohanesian are de incasat 2 milioane euro de la sirian

Omar Hayssam trebuie sa-i plateasca jurnalistului Ovidiu Ohanesian despagubiri de 2 milioane euro in cazul rapirii din Irak.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Omar Hayssam, considerat „orchestratorul” rapirii jurnalistilor romani in Irak, a ramas deja fara un imobil pe care un executor judecatoresc l-a scos la licitatie ca urmare a solicitarii lui Ohanesian. Incuviintarea executarii silite a venit in luna ianuarie a acestui an de la Judecatoria Sectorului 2, insa in aceeasi decizie magistratii au respins solicitarea pentru un alt imobil din acelasi sector.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In luna mai, aceiasi judecatori au respins din nou cererea executorului judecatoresc pentru cel de-al doilea imobil, insa Ohanesian a facut apel, acesta urmand sa fie judecat in septembrie. 

Ovidiu Ohanesian a castigat in urma cu multi ani procesul prin care Omar Hayssam este obligat sa-i plateasca acestuia despagubiri de 2 milioane euro.

In 2009, Ohanesian castiga definitiv un alt proces impotriva Statului Roman, pe motiv ca autoritatile refuzasera sa puna sechestru pe bunurile sirianului, iar acest lucru nu-i permitea sa intre in posesia despagubirilor. De atunci, lucrurile au trenat, iar dupa 9 ani, Ohanesian inca se lupta in tribunal pentru banii pe care Hayssam ii datoreaza.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI