Close sidebar
Close sidebar

Omul copac a fost operat, însă coșmarul lui abia acum începe. Medicii i-au dat vestea șoc

Ce a pățit omul copac la doi ani de la operație. Medicii nu avut deloc vești bune pentru el.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Abul Bajandar, bărbatul de 28 de ani din Bangladesh, a devenit cunoscut în lumea întreagă din cauza afecțiunii genetice de care suferă. De-a lungul timpului, brațele acestuia au crescut asemeni scoarței copacilor.

Citeste si: Povestea dramatică a celei mai slabe femei din lume. La 39 de ani cântărea numai 25 de kilograme

Deși a suferit 24 de operații chirurgicale și după ce în 2016 medicii i-au spus bărbatului că s-a vindecat, coșmarul a revenit. Boala lui Abul a recidivat și acum bărbatul se luptă cu verucile care-i fac trupul să semene cu scoarța unui copac.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Potrivit specialiștilor, boala este foarte gravă și extrem de rară. Numai 12 oameni din întreaga lume suferă de această afecțiune.

Medicii au reușit să îi îndepărteze aproximativ 5 kilograme din veruci, însă, după doi ani, timp în care bărbatul s-a putut bucura de o viață normală, mâinile și picioarele au început să se acopere din nou cu „scoarță”.

"Este un caz extrem de complicat. Începusem să înregistrăm progrese, dar Abul a plecat de la spital. L-am chemat înapoi de nenumarate ori, dar nu a vrut să revina la tratament. Zilele astea, a venit la spital adus de mama lui, dar s-a întors prea târziu. Ar fi trebuit să revină acum 6 luni!", a spus dr. Samanta Lal Sen.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI