Close sidebar
Close sidebar

Operatiune de salvare pe muchie de cutit! O fetita de 6 anisori a ramas blocata la 20 de metri deasupra pamantului

Operatiune de salvare pe muchie de cutit pentru pompierii chinezi. O fetita de 6 anisori a ramas blocata la 20 de metri deasupra pamantului, dupa ce a iesit pe geamul apartamentului unde locuia. Urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Imagini de cosmar vin de la etajul 6 al acestui bloc. O fetita se tine strans de burlanul de evacuare al apei. Piciorusul stang ii e sprijinit de geamul apartamentului. Toti privitorii se tem ca isi va pierde puterile.

Vecinii incearca sa faca tot ce pot pentru a-i salva viata. Au adus mai multe perne si o cuvertura, pe care au transformat-o intr-un fel de plasa de protectie, in cazul in care micuta s-ar prabusi. Unul dintre martori ia situatia in propriile maini.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Omul se duce in graba la locul sau de munca, de unde ia cheia pentru o auto-scara. O duce in dreptul blocului si, ajutat de un politist, o salveaza pe micuta.

Incredibil, dar copila a reusit sa reziste nu mai putin de 40 de minute. Autoritatile vor acum sa afle de ce nu a fost supravegheata si cum s-a ajuns in aceasta situatie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI