Interventia pompierilor a fost una dificila pentru ca animalele au ramas blocate in namolul rezultat din prelucrarea carbunelui.

„Caii riscau să se înece în nămolul adânc, însă deplasarea de urgenţă la locul indicat şi realizarea rapidă a unui dispozitiv de salvare au dus la salvarea cabalinelor. Un pompier şi îngrijitorul animalelor au înaintat prin nămolul instabil, fiind asiguraţi de pompierii de pe mal cu o coardă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, potrivit Agerpres.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In cele din urma, salvatorii au reusit sa scoata caii din mal cu ajutorul unor furtune. Caii Caii aparţin unei organizaţii neguvernamentale din Vulcan care are un parc de călărie. Animalele sunt folosite la şedinţe de hipoterapie pentru copiii cu sindrom Down sau alte afecţiuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si