Close sidebar
Close sidebar

Orașul Sibiu și mai multe localități din județ rămân în carantină încă o săptămână

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, duminică seara, prelungirea carantinei pentru șapte localități din județul Sibiu, printre care și municipiile Sibiu și Mediaș.

Alina Raducu,

Orașul Sibiu și mai multe localități din județ rămân în carantină încă o săptămână

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Orașul Sibiu și alte șase localități din județ rămân în carantină încă o săptămână

CJSU s-a întrunit, duminică, la o oră după închiderea secțiilor de votare. În afară de Sibiu și Mediaș, carantina se prelungește și pentru orașele Cisnădie, Tălmaciu și Avrig, pentru comuna Orlat și satul Șelimbăr.

„S-au aprobat 7 hotărâri care vizează solicitarea către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenției de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea cu 7 zile, începând cu data de 07.12.2020 ora 05:00, a măsurii de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr, orașul Cisnădie, orașul Tălmaciu, Municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat”, a anunțat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, citată de Mediafax.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu și Șelimbăr sunt în carantină din 16 noiembrie, iar Mediaș, Orlat și Avrig, din 23 noiembrie.

Citeste si: Noi restricții din cauza CORONAVIRUS. Sunt valabile până pe 5 ianuarie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI