Gala Premiilor Oscar 2023 va avea loc luni noapte, 13 martie, la Dolby Theatre Hollywood, din Los Angeles. Academia Americană de Film a anunțat deja prima listă de prezentatori la Oscarurile din 2023, care include câțiva dintre câștigătorii de anul trecut, precum Ariana Debose, Questlove, Riz Ahmed și Troy Kotsur. Irina Margareta Nistor a vorbit  în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre cei pe care îi consideră a fi câștigători la Premiile Oscar 2023. 

Oscar 2023. "Everything Everywhere All at Once", șanse mari să câștige

”Destul de complicat cu previziunile, având în vedere că votează 9000 și ceva de oameni, majoritar americani și "Everything, Everywhere" care a mai pierdut la celelalte întreceri de până acum, adică la BAFTA, pentru că la Globurile de Aur a ieșit destul de bine. Acum întrebarea este dacă nu cumva va recupera”, a precizat aceasta.

Citește și: Nominalizări Premiile Oscar 2023. Care sunt cele mai bune filme ale anului?

Irina Margareta Nistor -critic de film

Irina Margareta Nistor -critic de film

[Sursa foto: Irina Margareta Nicstor - Facebook]

Citește și: Imagini incredibile cu Gene Hackman la 93 de ani. Marele actor, de nerecunoscut

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Pe de altă parte, Fabelmans este un Spielberg cu șanse mari. Mărturisesc că eu aș vrea să ia Spiritele din Inisherin, dar deocamdată nu votez. La cea mai bună actriță unde toată lumea mergea clar pe Cate Blanchett, în ultimul moment, acum după ce au terminat practic votarea a apărut cu șanse mai mari Michelle Yeoh, tot din Everything. Acum, rămâne de văzut ce o să fie”, a mai adăugat Irina Margareta Nistor.

Cel mai bun actor ar putea fi Austin Butler

La categoria „Cel mai bun actor în rol principal”, Irina-Margareta Nistor a spus că cel care va câștiga este de departe, actorul Austin Butler, care intrepretează rolul lui Elvis Presley, în filmul Elvis. De asemenea, producția a primit 8 nominalizări la premiile Oscar 2023.

”La cel mai bun actor, nici nu are rost să ne mai deranjăm, indiferent dacă ne place sau nu, tot Elvis de acolo de sus are mare grijă și probabil că i-a plăcut Austin Butler”, a spus criticul de film.

Austin Butler - actor

Austin Butler - actor

[Sursa foto: Austin Butler - Facebook]

Citește și: Primele declarații făcute de Cansu Dere după cutremurele din Turcia: ”Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni!”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru cel mai bun film de animație, aceasta nu are niciun dubiu că pelicula „Guillermo del Toro's Pinocchio” nu va câștiga.

”În rest, la filmul străin aș fi vrut tare mult să ia cel irlandez, ori să ia cel din Argentina 1985, dar probabil că va lua filmul Nimic nou pe frontul de vest, care are șanse mari și la cel mai bun film, ever, al anului, al ediției acesteia care este o ediție importantă a 95-a.

La animație, Guillermo del Toro, Pinocchio, că tot suntem în top cu minciunile”, a precizat Irina Margareta Nistor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si