Atletul, cunoscut drept the Blade Runner, a fost rugat sa isi de jos protezele intr-o audiere televizata in care se decide condamnarea sa, informeaza Daily Mail.

Kim Martin, o verişoara a Reevei Steenkamp, cea care a fost ucisa cu patru focuri de arma de Oscar Pistorius în 2013, a declarat, miercuri, in marturia depusa în fata tribunalului din Pretoria, ca atletul paralimpic nu a spus adevarul în cursul procesului sau.

"Tot ce ne-am dorit mereu a fost adevarul. Doar adevarul. Dar noi nu l-am avut, Oscar a schimbat versiunea de atâtea ori", a declarat Kim Martin, ultimul martor chemat în aceasta afacere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Atletul a fost condamnat in prima instanta la cinci ani e inchisoare pentru "ucidere involuntara." Avocatul sau a incercat insa sa ii obtina o pedeapsa mai usoara.

Atletul a fost surprins dandu-si jos protezele in fata audientei curtii, apoi a mers schiopatat in fata judecatorului. Verdicul in cazul sau ar putea fi cunoscut vineri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si