Lucrările de reabilitare de la Colegiul Naţional "Unirea" din Braşov au fost sistate, în această săptămână, după ce muncitorii au găsit nişte oseminte, în urma lucrărilor de excavare pentru realizarea sistemului de drenaj.

Muncitorii au săpat până la adâncimea de 3 metri şi acolo au găsit osemintele, iar lucrările au fost sistate pentru a se face constatările necesare, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Braşov, Sorin Toarcea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"O echipă mixtă formată din reprezentanţi ai Primăriei, ai Poliţiei, ai Direcţiei Judeţene de Cultură şi arheologul angajat de Primărie de la Muzeul Judeţean de Istorie, au făcut(...) o evaluare. În urma discuţiilor s-a stabilit ca Direcţia de Cultură va face un demers pe lângă Ministerul Culturii pentru obţinerea autorizaţiei pentru supraveghere arheologică, pe toată durata lucrărilor, iar, în paralel, va continua analiza acelor oseminte", a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si