Au fost confiscate zeci de recipiente cu nicotina in stare pura, dar si alte substante chimice, care erau amestecate de catre suspecti dupa cum ii taia capul.

S-au facut perchezitii in patru judete si Bucuresti. 16 suspecti au fost dusi la audieri si o parte dintre ei ar putea sa fie retinuti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit politistilor, "în perioada martie- octombrie a.c., persoanele în cauză ar fi desfăşurat activităţi ilegale de comercializare către publicul larg, prin intermediul internetului, precum şi în alte moduri, de substanţe şi amestecuri chimice cu proprietăţi toxice şi periculoase. Produsele comercializate ar fi, în special, substanţa chimică Nicotină (CAS nr. 54- 11- 5), în stare pură 99,9% (999,9 mg/ml), dar şi în concentraţii ridicate (peste 100 mg/ml), precum şi alte produse în amestec (lichide), care conţin diferite substanţe chimice, printre care nicotină, propilenglicol, glicerină vegetală şi arome".

Medicii spun ca nicotina in forma pura este extrem de periculoasa. Poate provoca şi moartea.

Toate informaţiile despre pericolul nicotinei pure, folosite in astfel de produse de contrabandă, în această seară, la Ştirile Kanal D, ora 18:45!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si