Doi polițiști de la direcția de permise și înmatriculări Brașov, soț și soție, s-au ales cu o condamnare de 2 ani și șase luni la închisoare cu suspendare după ce au primit mită.

Printre alimentele pe care le-au primit de la părinții unei tinere care își dorea să obțină permisul de conducere se numără zacuscă, carne de pui, dulceață și ouă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citeste si: Proba ADN care a dus la depistarea suspecților în cazul Ioan Crișan. Ce s-a întâmplat între el și fiica lui înainte de crimă- wowbiz.ro

Citește și: Un bucătar român, deportat din Marea Britanie după ce și-a amenințat iubita: „Îi va tăia fața ca să semene cu Joker”

mita, politie, oua, pui, zacusca

Cei doi oameni ai legii, condamnați la închisoare cu suspendare

Curtea de Apel Brașov i-a condamnat pe cei doi agenți la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare și la 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Nici părinții fetei, cei care au dat mita, nu au scăpat de brațul legii. Aceștia au primit un an și 8 luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de dare de mită.

Sentința este definitivă.

Citește și: VIDEO „I-am dat o mică atenție”. Nelu Tătaru, acuzat că lua mită carne și ouă de la pacienți. Fostul ministru al Sănătății se apără: „Mi-am făcut doar meseria”

mita, politie, oua, pui, zacusca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si