Close sidebar
Close sidebar

Ovidiu Branzan, fostul sot al Danei Razboiu, este putred de bogat! Vezi ce avere are Ovidiu Branzan si ce salariu urias incaseaza ca membru in conducerea unui spital!

Ovidiu Branzan si Dana Razboiu au divortat in 2005, dupa ce prezentatoare TV si-a acuzat sotul ca a batut-o.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Dana Razboiu si Ovidiu Branzan, fost minsitru al Sanatatii, au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la inceputul anilor 2000. In 2005, prezentatoarea de televiziune l-a acuzat pe Branzan ca a lovit-o de mai multe ori, facand si o plangere la Politie.  „Subsemnata Razboiu Dana sustin ca in seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de sotul meu, Branzan Ovidiu. Mentionez ca acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele”, se arata in plangerea Danei Razboiu.

La randul sau, Ovidiu Branzan a negat ca ar fi lovit-o pe Dana Razboiu. „Nu era o relatie perfecta, s-au acumulat multe probleme, care se rezolva în interiorul cuplului. Nu am agresat-o, nu as putea face acest lucru”, a marturisit Branzan. Atat Dana Razboiu, cat si Ovidiu Branzan si-au refacut viata sentimentala. Razboiu s-a maritat cu afaceristul Bogdan Enoiu, in timp ce Branzan s-a logodit, in vara lui 2015, cu Monica, un psihoterapeut.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Britney Spears șochează din nou și anunță că s-a căsătorit cu ea însăși- antena3.ro

Cei doi nu s-au insurat, inca, desi logodna mai are putin si ajunge la 3 ani. Branzan face parte din Consiliul de Administratie al Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, motiv pentru care si-a depus declaratia de avere. Din document reiese ca fostul sot al Danei Razboiu detine un teren arabil de 16.000 de metri patrati, o casa de 160 de metri patrati in Timisoara, iar in conturi are aproximativ 100.000

de euro. El a vandut un teren, pe care a obtinut 33.835 de euro. Ovidiu Branzan incaseaza o indemnizatie de 181.000 de lei pe an, adica 15.083 de lei pe luna!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI