Close sidebar
Close sidebar

Panica la Balea Lac. Mai multe persoane ranite dupa ce telecabina a intrat cu viteza in statie

Mai multe persoane au fost ranite, duminica, dupa ce telecabina care face legatura intre Balea Cascada si Balea Lac ar fi intrat cu viteza in statie si s-a lovit de peron. Primele informatii arata ca in telecabina se aflau 15 oameni, iar cel putin patru au fost raniti. Mai multe echipaje de pompieri, SMURD si salvamontiti s-au deplasat la locul accidentului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Ramona Nistor, a anuntat, ca mai multe echipaje se deplaseaza in Muntii Fagaras, la Balea Cascada, unde mai multe persoane sunt ranite.

"SMURD Avrig,  o ambulanta SAJ si Salvamont intervin la Telecabina Balea Cascada, unde cel putin patru persoane au nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce telecabina s-a izbit la sosire", a declarat Ramona Nistor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit acesteia, situatia este in continua schimbare.

La randul sau, seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat pentru News.ro, ca e posibil sa fie mai multe persoane care  au nevoie de ingrijiri medicale, el precizand ca incidentul s-a produs dupa ce telecabina ar fi intrat cu viteza in statie.

Potrivit surselor citate, in telecabina se aflau 15 persoane.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI