Close sidebar
Close sidebar

Panica la Metrou, Statia Unirii! Un barbat s-a aruncat in fata metroului

Circulatia metroului se desfasoara ingreunat, vineri seara, pe magistralele 1 (Republica-Dristor 2) si 3 (Anghel Saligny - Preciziei), calatorii fiind anuntati prin difuzoare ca situatia este urmare a unei tentative de sinucidere. Potrivit pompierilor, o persoana a fost prinsa sub o garnitura de metrou la statia Unirii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov spun ca o persoana a fost prinsa sub metrou in statia Piata Unirii 1.

La fata locului se afla mai multe echipaje de pompieri, doua ambulante SMURD, descarcerare si cadre de la detasamentul special de salvatori.

Conform sursei citate, victima este un barbat care a fost prins intre spatiul dintre perete si vagon, echipele de interventie reusind sa il scoata de pe sine. El a suferit un traumatism cranio-cerebral si i se acorda primul ajutor intr-un vagon de metrou.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI