Close sidebar
Close sidebar

Parcarea revolutionara construita intr-un orasel din Romania. Poate gazdui pana la 50 de masini si costa 1,2 milioane de lei!

Sunt extrem de multe orase in Romania care se confrunta cu o criza grava in ceea ce priveste parcarile, dar tot o firma romaneasca a venit cu o solutie care a prins extrem de bine intr-un orase micuta precum Romanul.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aici, o firma din Pascani, a facut o parcare modulara ce poate fi mutata oriunde in oras, in zone aglomerate si se poate extinde in functie de necesitati, noteaza cei de la Digi24.

Parcarea modulara este momentan amplasata in Piata Centrala din Roman si costa aproximativ 1,2 milioane de lei. Se intinde pe o suprafata de 1.110 metri patrati, are parter si etaj, si are o capacitate de 49 de locuri de parcare si 3 stand by. "Structura anterioara s-a confruntat cu o serie de surpari, motivul fiind o serie mare de beciuri si pivnite care sunt in vecinatate. Aceasta structura asigura siguranta pentru publicul care acceseaza acest serviciu", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Roman, Constantin Cudar.

Parcarea in timpul zilei costa 1 leu pe ora, iar pe timpul noptii este gratis. Reprezentantii municipalitatii spun ca vor lua in considerare aceasta varianta daca vor gasi locuri unde vor putea sa amplaseze astfel de parcari.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI